Neem contact met ons op:

Webbeheer

Hoezo webbeheer?

Als u zelf geen omkijken wilt hebben naar uw website, dan is een webbeheer een goede optie. Wij zorgen voor het onderhoud, de technische kanten en voor kleine wijzigingen aan uw website kunt u ook contact met ons opnemen. Webbeheer wordt vaak gecombineerd bij een Wordpress website.

Wordpress is een krachtig CMS (content management system), maar het kan ook een grote kwetsbaarheid zijn als u het niet goed bijhoudt. Bij Wordpress maken wij voor u een vriendelijke omgeving om uw eigen content aan te passen.

Hoe werkt het?

Uw site controleren
Wij controleren uw site op onveiligheden en we kijken hoe uw site is opgebouwd. Als u een CMS (Content Management System) gebruikt, dan kijken we ook hoe deze is opgezet en ingesteld. Daarnaast controleren we uw site op malware.

Gebreken oplossen
Als er in de vorige stap gebreken zijn geconstateerd, dan stellen we eerst een offerte op voor het oplossen hiervan. Het is belangrijk dat uw website volledig functioneert voordat wij deze in beheer nemen.

Overeenkomst opstellen
Wij stellen samen met u een overeenkomst op voor het beheer van uw site. Hierbij kijken we naar uw wensen en het noodzakelijke onderhoud. U betaalt dan een vast bedrag per maand om uw website door ons te laten beheren.

Klaar!
U heeft nu geen omkijk meer naar de technische kant van uw site, wij zorgen voor een veilige omgeving en u kunt ons contacteren om wijzigingen door te voeren.