Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:

Software

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan software. Onderstaande licenties en diensten zijn na aanvraag binnen 24 uur leverbaar en geïnstalleerd. Heeft u iets gezien wat u wilt bestellen?

Office software

Iolo System Mechanic is jaren geleden opgericht met het doel om Windows computers te onderhouden en repareren. Jaren later is die missie geslaagd, gezien de vele bedrijven en consumenten wereldwijd gebruik maken van de software. De Iolo oplossing werkt goed en blijft op de achtergrond continu bezig met het zoeken naar optimalisatiemogelijkheden.

Microsoft Office is het kantoorsoftwarepakket dat wereldwijd door meer dan 1 miljard mensen wordt gebruikt. Deze oplossing bevat de belangrijkste en bekendste programma’s: Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Beschikbaar als software en cloud oplossing, voor zowel Windows, Mac, iOS en Android apparaten.

ABBYY is een ontwikkelaar van software waarmee gebruikers ‘grafische’ bestanden om kunnen zetten naar tekst of anderszins bewerkbare bestanden zoals doorzoekbare PDF’s. Dit wordt ook wel ‘Optical Character Recognition’ of ‘OCR’ genoemd. Gebruikers kunnen dankzij ABBYY rechtstreeks van Scanners of Faxen bestanden door ABBYY laten verwerken tot volwaardige MS-office documenten.

Parallels is al jaren een begrip als het gaat om virtualisatie op Mac-computers. Dankzij Parallels gebruik je Windows-, Linux- en Mac-applicaties probleemloos naast en door elkaar, zonder steeds opnieuw op te starten. Zo combineren gebruikers de nieuwste innovaties van Windows 10 (of een eerdere versie) met het beste van OS X.

MAGIX staat bekend om de gebruiksvriendelijke multimedia software. MAGIX biedt diverse softwarepakketten voor het maken, vormgeven, presenteren en archiveren van foto’s, websites, video’s en muziek. Zowel beginners als professionals kunnen gebruik maken van MAGIX dankzij de gebruiksvriendelijke interface.

CodeTwo is een bekroonde softwareleverancier die internationaal wordt gewaardeerd en gebruikt door diverse bekende bedrijven. Miljoenen gebruikers wereldwijd maken gebruik van de e-mailhandtekening-, Office 365 migratie- & backup oplossingen van CodeTwo. De simpele interface en de simpele installatie maken van CodeTwo een ideale oplossing voor bedrijven.

Collaboration software

Microsoft Azure is een platform voor cloudcomputing, met meer dan 100 services om jouw klanten te helpen met diverse zakelijke uitdagingen. Met Azure gebruiken je klanten hun favoriete hulpprogramma’s en frameworks, om oplossingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk.

Dropbox is een samenwerkingstool voor het online opslaan en delen van bestanden. Met één centrale plek voor alle bestanden en krachtige samenwerkingsfuncties kunnen gebruikers beter samenwerken met collega’s, maar ook met partners, verkopers of freelancers. Alle bestanden zijn opgeslagen in een centrale opslag in de cloud. Welke apparaten je klanten ook gebruiken, ze hebben overal toegang tot hun ‘individuele’ Dropbox om bestanden op te slaan en te delen.

Teamleader brengt CRM, projectmanagement en facturatie samen in een intuïtieve software-oplossing, waarmee teams gemakkelijk en slim kunnen samenwerken. Teamleader wisselt data uit met 200+ apps en tools (in-app ondersteuning). Zo kunnen gebruikers blijven werken met hun favoriete apps en tegelijkertijd de voordelen plukken van de koppeling met Teamleader.

Beveiliging

Norton is het bekendste product van Symantec en een van de meest gebruikte antivirusprogramma’s. Norton antivirusbescherming biedt bedrijven en consumenten oplossingen voor beveiliging, opslag en systeembeheer, om hen te helpen bij de beveiliging en het beheer van hun data.

McAfee, onderdeel van Intel Security, is het grootste bedrijf ter wereld dat zich specifiek op security-technologie toelegt. McAfee levert proactieve en beproefde oplossingen om systemen en netwerken over de hele wereld te beveiligen. McAfee beschermt zowel consumenten als bedrijven van klein tot groot tegen de nieuwste malware en opkomende online bedreigingen.

Bitdefender is de ontwikkelaar van bekroonde, internationaal gecertificeerde internet beveiligings- en antivirussoftware. Sinds de start in 2001 blijft Bitdefender de doelstellingen verhogen en nieuwe standaarden introduceren voor proactieve bescherming.

AVG levert Internet Security en Antivirus oplossingen voor consumenten en bedrijven. Met wereldwijd ca. 190 miljoen gebruikers behoort AVG bij één van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld.

Kaspersky is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma’s. Kaspersky beschermt alles: het complete digitale en mobiele leven van al je klanten. Kaspersky biedt zowel software- als cloud services aan, voor PC’s, Mac’s en mobiele apparaten.

GOOSE biedt een Nederlandse VPN cloud service die middels data-encryptie de veiligheid op internet garandeert. GOOSE werkt via een applicatie die een persoonlijke VPN-verbinding tot stand brengt. Op deze manier zijn bedrijfs- en klantgegevens altijd en overal beschermd, buiten kantoor, thuis en onderweg. Met de zakelijke oplossing van GOOSE bescherm je met één account alle medewerkers binnen een organisatie. De applicatie is eenvoudig te installeren op elk apparaat en centraal te beheren via één gebruiksvriendelijk console.

Monitoring

Pulseway IT monitoring en management oplossing voor Windows, Linux, Mac en iedere applicatie die gebruik maakt van monitoring API. Ontvang real time de status, systeembronnen, ingelogde gebruikers, performance van het netwerk, Windows updates, IIS, SQL Server, Exchange, Active Directory, VMware, Hyper-V en SNMP apparaten – om er maar een paar te noemen. Reageer direct op problemen en repareer problemen vanaf je mobiele apparaat terwijl je onderweg bent.

RG System wordt geleverd als SaaS oplossing, wat betekent dat de oplossing wordt gehost door RG System en je niets hoeft te installeren op je eigen apparaten. Alle data en instellingen van je klanten worden altijd en overal real time getoond in jouw unieke, persoonlijke dashboard die te bereiken is via de webbrowser.

Backup & Recovery

Acronis biedt Backup & Recovery software voor consumenten en bedrijven van elke omvang. Acronis helpt bij het migreren, beschermen en herstellen van alle data. Ongeacht welk systeem, apparaat of server er wordt gebruikt, of de data lokaal, op een extern systeem, private of public cloud of zelfs op een mobiel apparaat is opgeslagen: Acronis beschermt de data van jouw klanten!

Altaro VM Backup is een gebruiksvriendelijke oplossing voor het back-uppen en repliceren van virtuele Hyper-V- en VMware-machines. Met onze simpele UI en installatie, maakt u heel eenvoudig een back-up van uw omgeving. En het is nog betaal baar ook omdat de prijs per host, en niet per socket of CPU, is bepaald!

Data Deposit Box is een gepatenteerde backup technologie dat wereldwijd door meer dan 350.000 gebruikers wordt ingezet. Met Data Deposit Box beschermen gebruikers data en apparaten tegen digitale gevaren en verliezen met de vernieuwende beveiliging.

Dropsuite ontwikkelt veilige en schaalbare cloud backup oplossingen voor zowel kleine en grote bedrijven. De missie van Dropsuite is om nooit gegevens te verliezen. Het aantal backups per dag (2 miljard) geeft aan dat ze deze missie uiterst serieus nemen. Dropsuite levert complete backup oplossingen zonder omslachtige setup vereisten en verborgen kosten.

Accounting

WeFact maakt online factureren mogelijk. Het online facturatie programma is speciaal ontwikkeld voor jouw klanten: ondernemers, ZZP’ers en MKB-bedrijven. Dankzij WeFact kan iedere ondernemer makkelijk zelf de administratie voeren. 

Besturingssysteem

Microsoft Windows is het besturingssysteem van Microsoft, dat door vele consumenten en bedrijven wereldwijd wordt gebruikt. Microsoft Windows is een serie besturingssystemen van Microsoft voor de computer, tablet en smartphone. De eerste versie werd door Microsoft in 1985 gelanceerd en Windows domineert sinds de introductie van Windows 95 de markt van personal computers.

VOIP

ClearVox, de specialist op het gebied van VoIP software, is een Nederlands bedrijf dat verschillende VoIP-oplossingen en diensten in eigen beheer ontwikkelt. Zo profiteren gebruikers, altijd van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied. De 100% eigen ontwikkeling op Nederlandse bodem maakt dat ClearVox razendsnel kan inspelen op veranderingen in de Nederlandse markt.