Neem contact met ons op:

Servers/Cloud oplossingen

Nederlandse Servers

Alle services en servers van Limpenshost zijn ondergebracht in Nederlandse datacentra. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar veel hostingpartijen gebruiken buitenlandse datacentra om kosten te besparen, wat vaak ten koste gaat van de snelheden.

24/7 Support

Wij staan altijd klaar voor onze klanten, ook in het weekend en in de avonden. U heeft een persoonlijk aanspreekpunt voor vragen, problemen of opmerkingen. Onze gemiddelde reactietijd per mail is 1 uur.

Gratis installatie

Wij installeren uw VPS, dedicated server of andere server oplossing gratis! Daarnaast kunt u kiezen voor een apart onderhoudspakket zodat u zich niet bezig hoeft te houden met de technische aspecten.

Welke server moet u kiezen?

Wij bieden veel server/cloud oplossingen aan en geven advies over grotere infrastructuren. Als nog niet duidelijk is wat u precies nodig heeft, dan komen we daar samen uit aan de hand van een aantal tests. Door gebruik te maken van cloud computing technologie├źn zijn onze servers snel schaalbaar. En krijgt u meer performance.

Wij bieden het volgende aan:

  • Cloud VPS
  • Dedicated Servers
  • Webhosting
  • Virtuele Werkplekken

Advies

Naast het aanbieden van eigen services, geven wij ook advies over het gebruik van serverless omgevingen en de opzet van applicaties bij bekende platformen (Digital Ocean, Google Cloud, Amazon S3)

Aan de slag!

Zodra u een aanvraag doet voor een VPS, Dedicated Server of Cloud omgeving gaan wij gelijk voor u aan de slag om samen te kijken welke specificaties u nodig heeft. U kunt met deze persoonlijke aanpak vaak zelfs dezelfde dag al online zijn!