Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:

Proxmox is een leidende producent in de server industrie. Limpenshost biedt als Nederlandse reseller  servicecontracten aan. Wij kijken samen naar uw wensen, die we daarna kunnen omzetten in mogelijkheden.  Met een servicecontract heeft u recht op applicatie-level support en server-level support. Wij zetten ook de gehele omgeving op, zodat u de diensten van Proxmox, direct in gebruik kunt nemen.

Naast de opzet, monitoren wij ook uw infrastructuur om problemen vroegtijdig te herkennen en op te lossen. Onze Proxmox servers zijn compleet schaalbaar en u heeft vanuit de web omgeving volledige toegang tot uw virtuele installaties.

Nog niet overtuigd?

Proxmox Diensten

Proxmox VE

Proxmox VE is een compleet virtualisatie platform en met het ingebouwde web controlepaneel heeft u de volledige controle over het maken van virtual machines en containers, opslagcontainers, clusters en nog meer andere mogelijkheden.

Proxmox Backup

Onze Proxmox backup server maakt het mogelijk gemakkelijk en snel backups te maken en terug te zetten van actieve VM’s op uw Proxmox server. Door de online omgeving beheert u gemakkelijk uw eigen backups. Het primaire doel is zo min mogelijk downtime en dankzij opslag efficiënte toepassingen kunnen backups nog sneller teruggezet worden.

Proxmox Mail

Proxmox Mail Gateway zorgt voor een beter beveiligde e-mail server. Ook hier is een web portaal aanwezig wat ervoor zorgt dat u alle toepassingen gemakkelijk in gebruik kunt nemen. Alle inkomende- en uitgaande mail is te beheren om zo gebruikers te beschermen tegen spam, virussen en phishing. Proxmox Mail Gateway is binnen enkele minuten te installeren.

Klaar voor Proxmox?

Proxmox biedt gratis open source producten aan, maar met een servicecontract bij Limpenshost krijgt u toegang tot exclusieve enterprise versies, technische support en remote support (SSH), applicatie support en gratis installaties.