logo

Persoonlijke hulp is iets wat veel bedrijven tegenwoordig missen, wij proberen dit anders te doen. Dag en nacht zijn we bereikbaar voor onze klanten. Wij staan ook klaar voor de iets minder technische klanten, want een website maken dat is geen punt!

Een visie, een doel!

Projecten van klanten zijn altijd heel erg interessant, er zit een visie achter en die proberen wij mee te dragen. Of het nu een persoonlijke website wordt of een website voor een evenement, er zit altijd een verhaal achter. De ultieme uitdaging voor ons is jou te helpen om dat verhaal op een goede manier via een website door te geven.

  • Sommige klanten komen al aan met een eigen systeem, anderen hebben nog niks en willen daar ook graag hulp bij. Die mogelijkheid is er! We bezitten een website maker in ons controle paneel, maar we kunnen ook een echte website op maat maken zodat de boodschap echt goed overkomt!

  • Het is fantastisch als klanten aangeven dat ze blij zijn met het resultaat en de hulp. Dat geeft een goed gevoel en ook veel motivatie om klanten tevreden te houden.

image
image

Persoonlijke hulp?

Ja persoonlijke hulp! Het klinkt zeker gek, omdat veel bedrijven dit gewoon uit de ruit hebben gegooid. Je bent al snel een nummertje en staat in de rij van zovelen om geholpen te worden, zo werkt dat bij ons niet. Snelle support en je bent echt klant! Zo hoor je je namelijk ook te voelen.

Het is de bedoeling dat je een band kan opbouwen met je klanten. We kunnen het zo formeel of juist informeel maken zoals je zelf wilt. Het is zeker mogelijk om snel even een vraagje via WhatsApp, Mail, iMessage, Discord of via de telefoon te stellen!

Wanneer er iets is wat je niet zint bij je hosting pakket of bij onze services, geef het door! Veel problemen hierover kunnen binnen enkele minuten opgelost worden. Want vragen? Daar zijn we voor!