Neem contact met ons op:

Mobiele Apps

Uw eigen iOS app in de app store

Voor mobiele apps werken wij vooral in JavaScript frameworks zoals React native of Flutter.  Deze frameworks maken het mogelijk om met (bijna) dezelfde code apps voor zowel Android als iOS te ontwikkelen. Daarom kunnen wij onze apps goedkoper aanbieden in vergelijking met onze concurrenten. We betrekken u als klant in het ontwikkelingsproces en u kunt de app uitvoerig testen alvorens deze gedistribueerd wordt in de app stores.

Support gedurende en na de ontwikkeling

We nemen u mee tijdens het project, maar ook erna. Bij apps raden wij een onderhoudspakket sterk aan vanwege de steeds veranderende besturingssystemen, maar wij staan ook voor u klaar wanneer u geen onderhoudspakket afsluit. 

We kijken samen naar de functionaliteiten die u graag in de app ziet terugkomen en hoe we deze moeten integreren met uw app. Sommige klanten maken al gebruik van een CMS (content management system) en willen hun app hierop baseren, we kijken daarom naar de mogelijkheden.

Apple en Google stellen scherpe eisen aan de apps die in hun stores worden aangeboden. Dat zorgt ervoor dat niet alle functionaliteiten mogelijk zijn, ook dat spreken we met u door. Een app laten ontwikkelen door Limpenshost omvat het hele pakket!

Mobiele apps hebben de toekomst, het is dé nieuwe manier van content bekijken.

Jelle Limpens